SEASON X

V pátek 21. června spouštíme SEZÓNU X! Přečti si oč se jedná a na co se můžeš těšit!

Ahoj všichni! S velkým úsměvem na tváři vám oznamujeme, že už teď pro vás chystáme novou sezónu SuroCraft SEASON X! Je to už 10. sezóna v řadě! Je neuvěřitelné, že tu už tak dlouho spolu jsme. S novou sezónou přichází hlavně nová verze Minecraft 1.21!

Tady se můžeš podívat na náš příspěvek na Instagramu s grafickým zobrazením:

Co bude nového?

S novou SEZÓNOU X hlavně přichází nová verze Minecraftu 1.21, kde je spousta nových předmětů, mobů a přibude i jedna struktura.

Kdy to bude?

Minecraft 1.21 vyšel ve čtvrtek 13. června 2024. SuroCraft potřebuje týden přípravu pro instalaci nejlepšího softwaru pro server, pregenerace světa a příprava těch nejdůležitějších pluginů a features.

Co je pregenerace světa? Představte si, že si někdo vezme elytra a prozkoumává svět. Je to hodně zaatěžující operace, protože každý chunk, který proletí, se musí vygenerovat a načíst. Což na pozadí běhu serveru zabere dost energie. Proto svět dopředu generujeme, aby proces při prolétání světa vzal co nejméně kapacity. Jako v sezóně 9 jsme opět vygenerovali svět o velikosti 20,000 x 20,000 bloků. Týká se to jen pro standardní survival svět – overworld dimenze. Ostatní dimenze možná budeme generovat později.

Více informací

Pro detailnější informace se nezapomeňte podívat na Instagramový post zobrazený výše.

Zároveň musíme poděkovat podporovatelům CzechBurger a je Jupe6030, kteří vysoce vývoj Sezóny X podpořili a tak nová sezóna může být vůbec zahájena. Bohužel kvůli časovým nedostatkům nebude a ani není možné udělat začátek Sezóny X tak dokonalý. Ovšem nebojte se, ty esenciální a nejdůležitější věci budou připravené a detaily se budou dokončovat.thttps://www.instagram.com/p/C8CmZRDo8sC/?utm_source=ig_web_copy_link

V případě jakýchkoliv dotazů se obracejte do 💬┃chatu na našem Discord serveru, nebo případně neváhejte založit 🎟┃ticket.